Разводът между Цеци Красимирова и мултимилионерът Майкъл Струмейтис най-сетне е факт и смуглата моделка

...
Разводът между Цеци Красимирова и мултимилионерът Майкъл Струмейтис най-сетне е факт и смуглата моделка
Коментари Харесай

Броени дни след развода Цеци Красимирова с нов мъж

Разводът между Цеци Красимирова и мултимилионерът Майкъл Струмейтис най-сетне е реалност и смуглата моделка се отпусна да покаже, че не си е губила времето в очакване. 44-годишната миска има нов мъж в живота си и разгласява първата им обща фотография.

Е, на нея се виждат единствено ръцете им, само че фотосът недвусмислено приказва за нова обич. На него двамата влюбени са се хванали за ръце, а на палците им личат прясно изрисувани татуировки – сърчице.

Цеци е известна с култа си към татусите – тя има голям брой такива по тялото, върху целия тил и " ръкави “ на ръцете. От фотографията проличава, че тайнственият мъж до Красимирова също е почитател на трайните рисунки върху кожата и има такава малко над китката.

Това автоматизирано отхвърля разновидността мъжът да е Майкъл Струмейтис, защото кралят на марихуаната няма татуси. Освен това Цеци към този момент обществено призна за раздялата сред двамата и няма желание да се връща при него.

" Още през есента на 2022 година организирах сериозен диалог със брачна половинка ми. Именно тогава взехме решението и сметнахме, че е по-добре и за двама ни, да се разделим. Една от главните аргументи е, че неведнъж ми отказваха виза за Америка, без значение, че съм омъжена за американски жител. За всеки един е ясно, че един петгодишен брак няма по какъв начин да оцелее, когато съпрузите живеят на разнообразни континенти. Все още съм в развой на бракоразвод, който върви малко тромаво, само че това по никакъв начин не ме тревожи “, разкри Красимирова преди няколко месеца.

Още предходната година тя се завърна тихомълком у нас, а съгласно осведомени Цеци е напуснала Биг Майк точно тъй като е срещнала различен мъж в живота си написа Intrigi.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР